Trojica mladića su izašla i nastao je muk, a kad su se pojavile djevojke krenuo je lom: Srpska svadba o kojoj svi pričaju

Snimak sa jedne svadbe u Mladenovcu je postao pravi hit, a kada ga pogledate, shvatit ćete i zbog čega: Znamo da je za mladence bitno da taj dan sve protekne onako kako su željeli. I mlada i mladoženja brinu o detaljima i žele da sve bude onako kako su i zamislili.

Ono što je još bitno jeste dobra atmosfera. To je više do gostiju i do muzike. Nekako je lijepo vidjeti da se gosti dobro zabavljaju na svadbi i da se trude da uljepšaju taj događaj mladencima. Snimak sa ove svadbe je postao pravi hit na društvenim mrežama i to zbog plesa gostiju.

Ovdje su neki gosti očigledno dobro igrali folklorne igre. Izašli su na podijum i jednostavno osvojili sve prisutne, ali i internet. Ples je umjetnost, zar ne? Kao i emocija, način izražavanja, te  prenosa osjećaja.  Na ovoj svadbi je priređena prava koreografija.

Prvo su izašla tri momka, a onda su im se pridružile djevojke. Atmosfera je zaista bila takva da su se svi dobro zabavili. Pogledajte i vi kakvu su to koreografiju izveli:

Ovo je baš lijepo, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *