Tragedija u suzama ostavila cijeli grad: 4-godišnja curica se utopiIa u bazenu, u dvorištu porodične kuće

Ovaj slučaj je mnoge rastužio, a riječ je o tragediji koja se dogodila. Tragedija se dogodila  u mjestu Omoljica u blizini Pančeva. Naime, četverogodišnja djevojčica je ušla u bazen i utopila se. Nažalost, kada su je našli, već je bilo kasno.  Svi su potreseni ovim slučajem. Nažalost, ovakvo nešto nije rijetkost.

Često čujemo kako se neko utopio, a sada je slučaj o malenoj djevojčici.  Treba napomenuti da djecu ne ostavljate bez nadzora. Dovoljan je trenutak nepažnje da se dijete dovede u opasnost.  Jednostavno trebate da ih nadzirete, pogotovo kada su to manja djeca. To već svi treba da znate.

Djeca su radoznala, ne shvataju neke stvari, ne shvataju dobro šta ih može dovesti u opasnost.  Zato odrasli trebaju da bolje paze i da ih ne ostavljaju same.  Čuli smo za razne slučajeve gdje se djeca dovedu u opasnost tokom igre ili im se čak desi nešto ovakvo.

Iz tog razloga, ovakvi slučajevi nam služe kao upozorenje.  Žalosno je što se ovakve stvari dešavaju. I odraslima se dešava da se utope, a kamoli djeci. Nadamo se da ovakvih slučajeva neće biti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *