“Juče se udala moja najbolja prijateljica, sirotinjsko dijete kao i ja”

Ova djevojka je  na svadbi svoje najbolje prijateljice doživjela nešto što nije očekivala, a evo šta je napisala: “Juče se moja najbolja prijateljica udala, a ja sam bila kuma.  Ona je sirotinjsko dijete, kao i ja, imamo po 20 godina.

Ipak, nekako je privukla muškarca koji je stariji od nje, ima 36 godina i veoma je bogat. Bio je čak oženjen, ima sina iz prvog braka.

Mislim da ga ne bi ni pogledala, da nema novac. Kako god, njen izbor.  Svadba je bila zaista na nivou, nisam navikla na taj luksuz. Onda je došao momenat kada se daju koverte s novcem. Tada su mi se noge odsjekle. Nisam imala puno novca, tako da nisam mogla puno dati.

Ljudi su davali po 100, 200, pa  i više eura, a  ja sam imala samo 20 eura, koje mi je mama dala.  Bilo mi je neprijatno jer sam kuma. Kada je došao red na mene da predam novac, moja prijateljica me pred svima zagrlila i doturila mi, vjerovali ili ne, čak 500 eura.

Rekla je kako sam najbolja kuma, a meni su suze navirale na oči.  Razumjela me, zato je ovo uradila. Željela mi je pomoći. Nije ni gledala koliko sam novca donijela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *