Neviđeno: Svekar opalio snahi šamar usred svadbe – Svatovi ostali zatečeni (Video)

Gosti koji su bili prisutni na ovoj svadbi su svjedočili nečemu nesvakidašnjem. Nije moglo proći nezapaženo i objavljeno je na društvene mreže.

Vjenčanja su lijepi događaji i  gosti očekuju dobru zabavu, ako su već pozvani na svadbu, zar nije tako? Ne očekuju da će svjedočiti nekim svađama i neprijatnim prizorima.  Ova svadba će svakako ostati zapamćena, ali ne po dobroj zabavi, već po nečemu što je sve ostavilo bez riječi.

Na toj svadbi se nisu suzdržali ni mlada, ni svekar, pa su se posvađali, a onda je preraslo i u tuču. Da, dobro ste  pročitali. Problem je nastao kada je mlada pokazala srednji prst svom svekru, pred svim gostima. Nije mogao da ne reaguje na to, pa ju je ošamario.

Gosti su u nevjerici gledali šta se dešava.  Takav prizor ne viđamo na vjenčanjima.  Pitanje je šta je dovelo do takve reakcije i zašto se nisu mogli suzdržati.  Bračni život još nije počeo, a mlada se uveliko svađa i tuče sa svekrom.  Ono što znamo jeste da će ova svadba biti upamćena i da će je se svi sjećati po tom. Pogledajte šta se to desilo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *