Policija oslobodila 6-godišnjeg dječaka iz kuće u kojoj ga je otac držao na lancu (Video)

Ovaj slučaj je sve šokirao. Riječ je o ocu koji je svoje dijete držao vezano lancima. Zaista se šokiramo kada čujemo za neke slučajeve. Zapitamo se u kakvom to svijetu živimo i šta se sve dešava. Žalosno je čuti kakvi loši ljudi postoje, ali je još žalosnije čuti na kakvo zlo su spremni pojedini roditelji.  Takve osobe je greška i nazvati roditeljima.

Roditelji bi trebali da brinu i vole svoju djecu, a ne da ih dovode u opasnost. Ovaj slučaj koji se odigrao u Ukrajini je sve zaprepastio.  Naime, jedan otac je svog šestogodišnjeg sina držao u zatočeništvu. Vezao ga lancima i tukao. Policija je pronašla dječaka u veoma teškom stanju.

Modrice su bile po čitavom tijelu. Otac se pravdao kako je to samo metoda njegovog odgoja.  Uhapšen je, a djetetu je pružena medicinska pomoć, pa će poslije toga biti prebačen u sirotište. Policija je reagovala nakon što je neko od dječakovih prijatelja rekao kakve metode taj otac zna da koristi.

Dječak se jedne prilike povjerio nekom od prijatelja, a kasnije je to prenešeno policiji.  Otac će dobiti zatvorsku kaznu, najvjerovatnije od 5 godina. I to je malo, slažete li se?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *