Klikom na sliku, zatvorite iskočni prozor


Uzela paradajz i protrljaja po kosi, pa sačekala 10 minuta: Riješila je najveći problem većine djevojaka

Uzela paradajz i protrljaja po kosi, pa sačekala 10 minuta: Riješila je najveći problem većine djevojaka

Da li znate da vam paradajz može pomoći u njezi kose, a evo kako: Prirodni preparati mogu biti odličan izbor za dosta toga. Posebno ih možete iskoristiti u kozmetičke svrhe.  Prirodni preparati ne sadrže štetne materije, hemikalije, zato je bolje da se više njima okrećete.

Nekada se dešava da iritiramo kosu, kožu tim nekim hemikalijama koje se nalaze u preparatima koje kupujemo.  Zato, malo odmorite od klasičnih proizvoda i više se okrenite prirodnim preparatima.Ovdje ćemo vam pokazati odličnu masku za kosu.

Dopast će vam se.  Potreban vam je paradajz. Da, dobro ste pročitali. Paradajz vam može pomoći u problemu koji muči dosta osoba.

To je masna kosa.  Masku ćete pripremiti sasvim jednostavno. Operete paradajz, isječete na sitne komade i izgnječite. Dobijete smjesu koju ćete potom staviti na tjeme i ostaviti da djeluje nekih 10-ak minuta. Nakon toga isperite i normalno operite kosu.

Nakon nekoliko dana primjene ćete primjetiti odlične rezultate.  Probajte, vrlo je jednostavno za pripremu, a  pomoći će vam. Umjesto da nanosite neke skupe maske,malo promijenite i radije se odlučite za jednu ovakvu prirodnu masku.  Zar nije dobra ideja?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *