Mama se slikala sa svojim i komšijinim djetetom, ne sluteći da će im to 20 godina kasnije promijeniti život

Sudbina nas zna iznenaditi. Primjer toga je ova situacija koja se ne dešava ni na filmovima. Možda bismo za dosta toga rekli da je slučajnost, a onda bismo shvatili koliko je šansa za takvo nešto bila, pa bismo ostali bez teksta.  Sudbina dosta toga kroji, a da mi ni sami nismo svjesni.

Neke osobe su bile dio našeg života, a mi toga nismo bili ni svjesni.  Na ovoj slici vidite jednu ženu sa dvoje djece.  Ona se slikala sa svojom kćerkom i djetetom iz komšiluka. To se desilo prije 20 godina.

Porodice su živjele u istoj zgradi, a onda se jedna odselila i nisu bile u kontaktu. Možda bi pomislili da se nikada neće sresti, ali su se ova djeca poslije 20 godina vjerila. Nisu bili ni svjesni da su se znali još kao djeca.

Slučajno su saznali za to kada su jedne prilike vidjeli ovu sliku.  Bili su oduševljeni tom činjenicom. Podijelili su svoju priču na društvene mreže. Ovo je pokazatelj da sudbina piše priče kojih nema ni na filmovima. Vrati vam u život osobe za koje ste možda i zaboravili.

Ono kada biste rekli da nekoga nećete vidjeti, da je mala šansa za to, a onda se desi nešto ovakvo? Život je fascinantan i nosi nam mnogo uzbuđenja i iznenađenja a da ih nismo ni svjesni ponekad. Za više zanimljivog sadržaja ostanite uz naš portal i podijelite sa vama dragim ljudima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *