Žena iz Zenice podijelila bIam: “Moj muž je jednom sedmično išao na masažu kod nekog Vanje”

Jedna žena iz Zenice je podijelila svoje neprijatno iskustvo na društvenim mrežama. Evo šta je napisala: Inače, riječ je o ljubomori i tome da nekada sumnjamo u svoje partnere. Želimo da provjerimo šta se dešava i odlučujemo se na razne postupke.

” Moj muž jednom sedmično ide na masažu kod nekog Vanje. Kaže da je fantastično i da se osjeća odlično. Tako je radio godinama.  Jedan dan me zamolio da uzmem termin jer je imao nekih obaveza.

Svakako sam u tom dijelu grada obavljala nešto, pa mi nije bilo teško da tamo svratim. Ušla sam u salon i za recepcijom vidjela zgodnu plavušu na čijoj uniformi je pisalo ” Vanja”. Znači to je taj Vanja nakon čije masaže mu bude fantastično.  Nije bio muškarac, već zgodna žena.

Odlučila sam da za sebe uzmem termin kakav moj muž uzima, kod Vanje. Za dva dana sam došla, baš da vidim kakve to ruke Vanja ima. Kad ono,  ulazi Vanja. Ćelav, ima sto kila, tetoviran kao da je izašao iz zatv0ra.

Radio mi je neku sportsku masažu koju je muž naručivao. Polomio me, bila sam ljuta i psovala sam što nisam vjerovala mužu. Znam da sam pogriješila, tako mi i treba kada sam bezveze sumnjala.

Ova simpatična ispovijest izazvala je mnogo reackija i nasmijala je sve koji su je pročitali. Eto šta sve može da se desi kada sumnjate u svog partnera, ali naravno opreza nikad dosta složit ćete se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *