Dalmatinac ispred sebe ugledao čudan prizor, pogledajte što je čovjek ispred njega vozio na autu (Foto)

Dalmatinac je ispred sebe ugledao čudan prizor, pogledajte šta je ovaj čovjek vozio: Kao učesnici saobraćaja, često vidimo razne nepravilnosti i čudne poteze pojedinih vozača. Time pokazuju da su nemarni i da im sigurnost i nije na prvom mjestu, kao što bi trebala biti.

Tako smo viđali razne prizore, poruke. Zbog takvih poteza su njihove slike završavale na društvenim mrežama i postajale viralne. Nije rijetkost da ljudi žele i da uštede, pa onda osmišljavaju svoje transporte. Prenose sve i svašta, ne razmišljajući baš puno o tome.

Prevoze predmete, pa i životinje koje se tako jadne muče.Tako da svašta viđamo na ulicama.  Tako je i ovaj čovjek ispred sebe vidio vozilo koje ga je ostavilo u čudu. Mislimo da još niste vidjeli da neko prevozi i ovo na autu. A možda i jeste. Pogledajte, pa će vam biti jasno o čemu je riječ:

Šta kažete na ovo? Zaista ne znamo o čemu pojedine osobe razmišljaju. Ne shvatamo zašto je ovo morao da stavi na auto, ali eto. Pitanje je šta ćemo sljedeće da  vidimo kada se budemo vozili. Da li ste vi viđali nešto ovakvo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *