Djevojka dokazala najveće prevare na Instagramu: “Sve bujne stražnjice su Iaž!” (Foto)

Na internetu nas često bombarduju sa slikama djevojaka koje izbacuju svoje obline.Možda mislite kako one tako izgledaju u realnosti, ali to nije tako.

Nemojte padati pod uticaj i misliti da vi izgledate lošije jer vam neko nameće izgled takvih djevojaka. Trebate biti zadovoljni sobom. Ova fintes instruktorica je odlučila da pokaže drugima kako su ti izgledi stvari laž i da je sve do načina poziranja.

 

Anna Victoria je pokazala kako se neke djevojke namještaju da bi istaknule svoju guzu. Na ovim slikama možete vidjeti kako način poziranja utiče na to kako će vam tijelo izgledati na toj slici.

Zato nemojte slijepo vjerovati slikama već imajte na umu da su veliki faktori poziranje i fotošop. Mnogi se koriste time, pa kada ih vidite u realnosti, shvatite da nisu ni blizu onim slikama, zar ne?

Ne dozvolite sebi da mislite kako su te djevojke koje izbacuju guzu, grudi na slikama, primjer toga kako djevojka treba izgledati. Ako djevojke forsiraju to, znači da su iskompleksirane.

Budite svoje, budite prirodne, nemojte forsirati nešto samo zato što to radi većina. Uostalom daleko je gore kada se djevojke slikaju u provokativnim izdanjima, namještajući poze kako bi izgledale što više seksipilnije, a kada ih vidite uživo, iznenadite se – ali negativno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *