Objavila provokativan selfi na fejsu, ali ono što je bilo iza njenih leđa zgrozilo sve (Foto)

Trebate paziti šta objavljujete na društvene mreže jer lako možete postati predmet šale. Ova djevojka je objavila sliku u haljini kojom je izazvala komentare koje nije očekivala.

Vjerovatno znate da neke djevojke objavljuju provokativne slike. Bitno im je da istaknu obline, a to što nemaju nekih drugih kvaliteta, im nije važno. Često ne obraćaju pažnju na to kako im izgleda prostor u kom se slikaju misle da je bitno samo kako izgledaju.

Ova djevojka se željela pohvaliti provokativnom slikom koju je okačila na društvene mreže. Ona je očekivala pozitivne reakcije na račun svog izgleda, ali to nije bilo baš tako.

Njoj nije smetalo to što joj soba izgleda kao da je pala bomba. Nije joj bio problem da se slika u tako neurednoj sobi. Mislila je samo da njena haljina treba izazvati pažnju.

Haljina nije ni blizu izazvala pažnju, kao što je to učinila neuredna soba. Svi su počeli komentarisati kako je neuredna i kako je treba biti sramota. Valjda je trebala prvo pospremiti, pa se onda slikati.

Na podu je pobacana i odjeća, šminka, obuća, zaista pravi haos. Ona kaže da joj ne smeta to jer je postala poznata zbog slike. Čega se pametan stidi, budala se ponosi, očigledno.

Komentari na portalu odražavaju stavove autora, a ne stavove internet portala. Web portal zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *