Ženio se drugi put, a kada je nova mlada uradila 0vo njegovom sinu, sav se sIomio u suzama (Video)

Kada se udajete ili ženite, a imate dijete, onda morate paziti koga uvodite u svoj život i život djeteta. Bitno je da je to dobra osoba koja će biti uz vaše dijete, te se truditi da imaju što bolji odnos.  Ne treba olako birati partnera. Uvijek treba dati prednost karakteru, ne fizičkom izgledu jer na kraju krajeva živite s  nečijim karakterom.

Pogotovo treba otvoriti oči kad aimate idjete jer nije baš pametno uvesti bilo koga u život djeteta. Ne vrijedi vam neko ko ne voli djecu, ko nije dobra osoba.  Srećom, postoje one osobe koje  iako nisu pravi roditelj nekom djetetu, ponašaju se tako.

Cijenite takve. Nekada ne morate roditi dijete da biste bili majka.  Mnogo je takvih primjera oko nas. Jedno vjenčanje je bilo zaista posebno. Joshua Newville je imao četevrogodišnjeg sina, a ženio se sa  Emily Leehan. Ona se dobro slagaka s anjegovim sinom i nije joj to predstavljalo problem.

Njen gest na vjenčanju je mnoge razniježio i pokazao koliko je dobra osoba. Ona je zavjete izgovorila njegovom sinu.   Njeno obraćanje je bilo veoma emotivno i niko nije bio ravnodušan, a dječak je čak zaplakao od sreće.

Evo šta mu je rekla: „Možda nisam imala tu sreću da ti dam život kao poklon, ali je život je ipak meni dao tebe kao poklon.“ Dosta lijepih riječi mu je izgovorila, a pogledajte i sami šta mu je to ona sve izgovorila:

Sve ovo je bilo divno, zar ne? Lijepo je vidjeti da se neko ovako ophodi prema posinku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *