Indira Radić prodaje stan u Beogradu, a kad čujete cijenu zanijemit ćete: Objavljene i slike, da li vrijedi toliko?

Indira Radić je pjevačica koja je uspijela egzistirati dugo godina na estradnom nebu. Ona je donijela odluku da svoj stan koji posjeduje u centru Beograda stavi u oglas i proda. Naime, prije ga nije prodavala jer je u istom živio njen sin Severin.

Ona nema kupća za ovaj stan, ali cijena joj je jako visoka. Ovaj stan ima  59 kvadratnih metara, a pjevačica je za toliko kvadrata odlučila da stavi jako visoku cijenu, tačnije 150 hiljada eura. Ona nije u mogućnosti da prodaje ovu nekretninu, jer kako saznajemo ima jako puno poslovnih obaveza.

Prema navodima ona je odlučila da ovo da na posredovanje agenciji u koju ima povjerenje, kako bi joj prodali i pisali oglase za prodaju nekretnine koju Indira posjeduje dugi niz godina. Mi smo pronašli kojoj je to agenciji ona povjerila svoj stan, pa ćete u nastavku moći vidjeti kako oni to predstavljaju prodaju stana i sa kojim fotografijama.

Moramo priznati da se na fotografijama vidi da je stan jako lijepo uređen i jako dobro očuvan, a ispod ovih fotografija nalazi se tekst:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *