Pjevačica u kući ima lift, tri kućne pomoćnice: Samo cipele vrijede 200 hiljada eura, sve pršti od luksuza (Foto)

Koliko puta ste imali prilike gledati kako izgledaju vile, kuće i stanovi poznatih ličnosti. Oni vole da javnosti pokazuju u kakvom luksuzu i eleganciji uživaju, ali naravno sve su to stekli svojim radom i trudom.

Ovaj bračni par je također odlučio da širokim narodnim masama pokaže kako izgleda njihov dom. Oni su samo za kamere jedne jako gledane i poznate emisije otvorili vrata svoga doma. Oni često ne borave u Srbiji, ali imaju ogromnu kuću od 500 kvadratnih metara u Vračaru.

Naime, ovdje se radi o Dijani Janković koja je jako atraktivna žena a donijela je odluku da stane na ludi kamen ne tako davno, to se desilo 2013 godine, a tada se udala za starijeg muškarca. Mnogi su spekulisali da se udala iz koristi, jer je on od nje stariji čak 20 godina.

Njegovo ime je Danijel Rokvić, a on je inače IT stručnjak. Oni su imali skupocijeno i jako luksuzno vjenčanje u Monte Karlu. Poslije su sredili kuću koju ćete sada imati prilike da vidite. U ovu kuću je uloženo dosta novca, a oni imaju tri kućne pomonice koje pomažu Dijani:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *