Nerviralo je staro kupatilo, pa ga ofarbala crnom bojom: Čekajte dok vidite krajnji rezultat (Foto)

Nerviralo ju je njeno staro kupatilo, pa ga je počela farbati crnom bojom. Pogledajte rezultat: Od koristi nam budu razni savjeti vezani za uređenje doma, zar ne?  Dobro nam dođu ideje koje možemo da iskoristimo.  Nekada  sami ne znamo kako bismo uredili naš dom, onda dobijemo ideje koje pretvorimo u djelo.

Žena po imenu Susanna, vodi blog pod nazivom: “Livin’ the Life of Riley”. Tu dijeli razne korisne savjete koji se tiču uređenja doma.  Uz pomoć njenih savjeta ćete dekorisati dom, a nećete potrošiti puno novca. Sada je dala jednu neobičnu ideju koja se mnogima dopala.

Pokazala je kako od običnog linoleuma, možete napraviti nešto impresivno. Koristeći crnu i bijelu boju je dizajnirala pod i učinila ga neprepoznatljivi. Korisnici društvenih mreža su bili zadivljeni onim što je napravila. Pogledajte i vi kako pod sada izgleda, a kako je izgledao prije:

I, kako vam se čini? Ko bi rekao da je riječ o istom kupatilu, zar ne?   Njeno kupatilo izgleda drugačije i mnogima se dopao novi izgled. Ako  sami niste sigurni šta raditi kod uređenja doma, potražite savjete koji će pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *