Samo jedna kašika dnevno i više nikada nećete osjetiti bolove u zglobovima (Recept)

Bacite tablete, samo jedna kašika dnevno ovog lijeka i nikada više nećete osjetiti b0love… Da li često posežete za lijekovima protiv b0lova? Pa, ne biste trebali. Analgetici vam ublaže b0love, ali isto tako vam stvaraju i 0visnost. Također,  uvijek će vam trebati jača i jača doza.

Analgetici će vam smanjiti b0l, ali će 0štetiti  vaše druge organe, posebno bubrege. Zato ih ne trebate baš često koristiti.  Koristite i prirodne lijekove koji će vam  biti od pomoći. Ako imate b0love u zglobovima, ovaj prirodni lijek će vam biti pomoći.  Evo šta vam je potrebno:

  • 40 g sjemenki bundeve
  • 200 g meda
  • 3 kašike grožđica
  • 8 kašika lanenog sjemena

Priprema je vrlo jednostavna, potrebno je da pomiješate sastojke u blenderu i konzumirate dva puta dnevno. Osjetit ćete poboljšanje. B0lovi će se smanjiti. Ono što vam još može pomoći jeste smjesa cimeta i meda. Pomiješajte iste količine meda i cimeta, te se dobijenom smjesom masirajte.

Možete i konzumirati po jednu malu kašiku, dva puta dnevno. Osjetit ćete poboljšanje.  Pazite da kada konzumirate cimet, da ga ne konzumirate samog jer će kao takav da dovede do jakog kašlja. Konzumirajte ga uvijek u smjesi sa drugim sastojkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *