Zubi su joj bili puni karijesa, a onda je počela 0vo koristiti: Više nema nijedan p0kvaren zub, morate probati

Zubi su joj bili prepuni karijesa, a onda je počela ovo koristiti. Više nema pr0blema… Zdravlje zuba je veoma bitno. To smo već dosta puta naglasili. Ako zub nije zdrav, nije ni čitav organizam.  Potrebno je da redovno pratite promjene i idete kod zubara.

Svi mi želimo da imamo lijepe zube i zato smo često skloni da vjerujemo reklamama koje promovišu razne proizvode za izbjeljivanje zuba.

Kao što su olovke, te razne hemikalije koje vam mogu napraviti više št.ete nego koristi.  Bolje je da koristite prirodna sredstva. Npr. kokosovo ulje. Jedno od najzdravijih ulja. Ono ima   antibakterijsko i antikancer0geno djelovanje i zato se preporučuje za liječenje mnogih b0lesti, a pored toga će djelovati preventivno na karijes.

Također će učiniti vaše zube bjeljim. Potrebno je samo da uzmete dvije kašike kokosovog ulja i promućkajte u ustima,  mućkajte par minuta,  pa onda saperite. Nakon nekoliko dana primjene ćete primjetiti  značajno poboljšanje.

Nećete  našk0diti svom zdravlju, kao što biste upotrebom gore navedenih preparata. Vaši zubi će biti u dosta boljem stanju. Naravno, ne zaboravite preglede kod zubara, kako biste mogli da kontrolišete situaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *