Muškarci joj se bacaju pod noge: Ona je najzg0dnija Bosanka, a kad joj vide lice uhvate se za glavu (Foto)

U zadnje vrijeme možemo primjetiti da razne osobe lako postanu popularne.   Njihove slike se dijele društvenim mrežama i ubrzo dobiju veliki broj pratilaca na istim.  I dok se nije smirivala priča o Kristini koja prodaje mandarine,  mnogi su spominjali jednu djevojku.

Njeno ime je Lejla i dolazi iz BiH, a po struci je apotekarka. Ona je svojim slikama zaludjela mnoge. Ima mnoštvo pratilaca na društvenim mrežema, Vjerujemo da ljudi rado idu u apoteku u kojoj ona radi. I da se ne žale toliko kada čekaju u redu. Pogledajte i vi neke njene slike, pa će  vam biti jasnije:

I, kako vam se čini?

Sada vam donosimo jednu ispovijest:

“Prije neki dan sam šetao sa svojom djevojkom. Onda sam vidio bivšu djevojku, nakon četiri godine.  Bila je sa dečkom s kojim me prev.arila.  Rekao sam djevojci da sjednemo na klupu, a bivša je zastala, sjela nasuprot nas. Svo vrijeme je gledala prema nama,  a onda se tužno osmjehnula.

Još više sam zagrlio djevojku i otišli smo. Naveče mi stiže poruka: “Lijepa je. Nadam se da te čuva onako kako ja nisam umjela. Želim da znaš da mi je žao.” Samo sam obrisao poruku. Ne želim p0vrijediti djevojku zbog nekoga ko mi više nije bitan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *