Slavlje u porodici Viki Miljović: Dovezla sina u bijeloj limuzini u Beč, pogledajte kako izgleda, svi čestitaju

Slavlje u porodici Viki Miljković, dovezla sina u dugoj bijeloj limuzini.Viki Miljković je na društvenim mrežama objavila slike sa rođendana njenog sina.  Njen sin Andrej je proslavio 12. rođendan u Beču. Tim povodom je odlučila da iznajmi limuzinu i tako oduševi i njega i njegova drugove.

Ona je s njima bila u limuzini, snimala je i snimke kačila na društvenim mrežama. Onda su se odvezli do kluba gdje su proslavili.  Tamo su pili dječiji šampanjac i uživali. Sudeći po slikama, dobro su se proveli. Sve je privuklo veliku medijsku  pažnju i izazvalo brojne reakcije i komentare.  Pogledajte kako je to izgledalo:

Mnogi su rekli kako misle da je ovo previše za 12. rođendan.  Ipak, poznati vole da priređuju veće zabave, pa i za svoju djecu. Na taj način privuku veliku pažnju medija, a i ispune djeci želju. Opet, to ne znači da se ne može napraviti odlična zabava na malo skromniji način.

Slažete li se s nama?  Mnogi roditelji prave ogromne zabave, pa čak i za vrlo malu djecu.  Nekima se to dopada,  dok većina misli da nema potrebe za tim, te da se može nešto skromnije ipak napraviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *